Header image  
Politisk korrekthet ødelegger samfunnet  
  [ Tilbake ]
 
 
Reaksjoner fra leserne

 

Selvmordsparadigmet kan kjøpes hos alle norske bokhandlere, eller bestilles direkte fra Koloritt Forlag. Prisen er kun kr 298, hvilket er meget billig for 650 spennende og lettleste sider, tettpakket med interessant og viktig informasjon.

NB: Skulle du oppleve problemer med forlagets web-butikk, kan du eventuelt bestille boken ganske enkelt ved å sende en melding til post at kolofon.com (ja, det stemmer; kolofon.com).

Noen reaksjoner etter bokutgivelsen:

 • Om du skal lese én bok i år, la det bli denne. Sjelden har jeg sett en bedre oppvisning i rumpesparking til de som fortjener det mest – vår selvutnevnte arrogante politisk korrekte elite. Terningskast syv. Pen and Sword Press.
 • Selvmordsparadigmet er en glimrende bok. Roy Vega, historiker.
 • Boken er særs velskrevet og argumentene som fremføres er både gode og velbegrunnede. Dette er utvilsomt den beste norskskrevne samfunnskritiske boken jeg noensinne har lest. Jeg vil anbefale den på det sterkeste. Løp og kjøp! Signaturen Hans, kommentar til bokanmeldelse hos Autonom.
 • Tar et knusende oppgjør med de politisk korrekte strømninger som gjennomsyrer den moderne samfunnsdebatten. Boken er med sine seks hundre sider svært omfattende, men er likevel skrevet på en svært forståelig og lettlest måte. obligatorisk lesing for alle som ønsker å forstå opphavet til de problemer vesten sliter med i dag. Terningkast 6. Signaturen Castum Nemus, Bokelskere.no.
 • 6. mai gav han ut ei bok mange har venta på lenge, Selvmordsparadigmet. Nifs tittel, tjukk som ein murstein, men likevel lettlesen, og billig i pris. Boka er som ein kriminalroman; det er vanskeleg å leggja henne til sides når ein fyrst er komen i gang. Hallgrim Berg (mangeårig stortingsrepresentant for Høyre), gjesteartikkel i DagenMagazinet, 05.06.2010.
 • Held på med Selvmordsparadigmet, eit imponerande essay med veldokumenterte synspunkt og beskrivingar. Per Steinar Runde, lege.
 • Ett særdeles viktig unntak er dog Selvmordsparadigmet – den kan måle seg med det beste amerikanske. Ferdinand Linthoe Næshagen, i sin kommende bok Styrt av Svinepelser - Politikere, innvandring og kunsten å lure folket.
 • De, der måtte savne kildehenvisninger til Helmuth Nyborgs kronik 15/9 om intelligensaspektet ved indvandringen, kan henvises til nordmanden Ole Jørgen Anfindsens nye bog ”Selvmordsparadigmet”, der over 600 sider detaljedokumenterer problemet - samt kritiserer manglende argumenter og den skandaløse behandling af emnet i offentligheden. Anfindsens bog burde blive en nøglereference i de kommende års nordiske samfundsdebat. Peter Neerup Buhl, JyllandsPosten, 17.09.2010.
 • ”Selvmordsparadigmet” er en unik bok som med sine 650 sider inneholder et vell av nyttig informasjon og  kunnskap på en rekke sentrale områder av samfunnsdebatten. Det er en prestasjon av Koloritt forlag når dette verket  kan selges for 298 kroner. Arne Tumyr, leder, SIAN.
 • Vår vestlige kultur er i ferd med å begå selvmord. Glimrende fremstilt og dokumentert i Ole Jørgen Anfindsens eminente arbeid...600 sider pepret med dokumenterte eksempler på hvorfor det går galt når vi foretrekker religiøse og politiske illusjoner fremfor å forholde oss til virkeligheten slik den faktisk foreligger. Jon Kristiansen, 12.11.2010 (sitert på Verdidebatt 15.02.2011).
 • Boka Selvmordsparadigmet av Ole Jørgen Anfindsen er tiårets viktigste bok i Norge, og den tar et nødvendig oppgjør med den politisk korrekte ideologien som Anfindsen kaller etterkrigsparadigmet. Kristian Kahrs, frilansjournalist.

Og her er et lite utvalg av de mange reaksjonene jeg har mottatt, via epost eller på andre måter (siteres anonymt):

 • Det er en aldeles utrolig bok! Du skriver meget godt, og du er en modig mann. Det er et mastodont-essay, og det gjør meg begeistret, nedfor, sint og redd. Likevel er jeg umåtelig glad for at jeg har oppdaget den. [...] Hensikten med dette brevet er i første rekke å gi uttrykk for min begeistring over boken din. Jeg er en lesehest, men jeg kan ikke huske å ha lest en bok som har gjort så sterkt inntrykk på meg, som er så aktuell og så viktig. Bless you! Den er spennende og knakende godt skrevet. (langt brev, 04.10.2012)
 • Vil bare takke deg for en fantastisk bok. Du oppsumerer mange ideer jeg selv hat hatt lenge og bidrar med mange gode analyser jeg aldri har tenkt selv. Hurra!
 • For ei bok! Dette er overveldande stoff, godt dokumentert og logisk-pedagogisk framført! Boka er ein kolossal akademisk prestasjon, som samstundes er lett og engasjerande å lesa også for lekfolk. Det er godt gjort!
 • Jeg finder din bog yderst væsentlig, og at jeg håber, at den bliver taget alvorligt i debatten og i den demokratiske meningsdannelse.
 • Jeg har nettopp lest ut boken, og må si jeg er imponert.
 • Takk for et utmerket foredrag i går og for en bok som skiller seg fra mengden på en ytterst fordelaktig måte. Lykke til med både honestthinking og fremtidig annen publisistvirksomhet! Det er alltid befriende med mennesker som mer tenker på å si det som er sant, enn det som er opportunt.
 • Jeg har ikke lest hele boka di, men store deler med interesse. Mange gode synspunkter. Grundig arbeid ligger bak. Denne boka kommer som et friskt pust.
 • Jeg holder på å lese Selvmordparadigmet og synes boken er knakende god.
 • Jeg har ikke funnet noe vesentlig å sette fingeren på i din bok når det gjelder det faglige innholdet (kommentar fra en forsker innen et relevant fagområde).
 • Gratulerer med Selvmordsparadigmet! Den er freidig og svært godt fundert/skrevet. Jeg er i bunn og grunn enig i budskapet. Jeg omfavner boka. En storartet bok.
 • Et storverk, denne boken.

Mer informasjon om Selvmordsparadigmet:

Boken kan kjøpes i forlagets web-butikk, hos alle norske bokhandlere, eller ved å sende epost til post at kolofon.com (ja, det stemmer; kolofon.com).